Webdesign bureau Amsterdam

Digitaal marketing en webdesign bureau dat zich concentreert op creatieve en resultaatgerichte weboplossingen met een oog voor goede vindbaarheid in zoekmachines.

Webdesign

Webs SEO is het #1 digitaal webdesign en marketing bedrijf van Amsterdam dat zich richt op creatieve en resultaatgerichte oplossingen met een focus op goede vindbaarheid in zoekmachines. Of het nu gaat om het vergroten van de winst, het bieden van ondersteuning, het verkopen van producten of het promoten van uw merk, laat onze webdesigners uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Ervaren webdesigners

Ons webdesign bureau is opgericht in 2012 in Amsterdam, wij beschikken over de know-how en ervaring om een succesvolle website te maken. Ons bedrijf blinkt uit als het gaat om het conceptualiseren van inspirerende en inventieve online bedrijfsmodellen, merkvriendelijke websites, krachtige direct response-tactieken en ingenieuze marketingstrategieën die hypergroei voor onze klanten creëren. Als getalenteerd webdesignbedrijf, hebben we het voorrecht gehad om met veel verschillende bedrijven in vele branches samen te werken. We zijn bereid om onze kennis en ervaring mee te nemen naar uw volgende webdesign project.

Webdesign offerte

Website laten maken met focus op SEO en conversie

Als marketing professionals zijn wij zeer klantgericht in de websites die we ontwikkelen. We hechten veel waarde aan uw wensen en werken samen aan een langdurige relatie, op ons kunt u dagelijks rekenen! Met Webs SEO kiest u voor uitstekende klantenservice en kunt u professioneel uw website laten maken door ervaren webdesigners met oog op hoogwaardige SEO en optimaal conversie gericht.

Wij zijn de #1 webdesign- en SEO-marketingspecialisten van Amsterdam.

Professioneel webdesign Amsterdam

Als professioneel webdesign bureau in Amsterdam hebben we door de jaren heen geleerd hoe duurzaam webdesign werkt. Een website moet meegroeien met de organisatie, daar is een schoon en werkbaar design en content management systeem voor nodig. De meeste website eigenaren stellen het op prijs als de kostprijs en toekomstige kosten beperkt blijven. U wilt zich immers op uw eigen bedrijfsprocessen richten. Dat is de reden waarom wij werken met bekende cms’en zoals WordPress en Magento, in het bijzonder WordPress en tegenwoordig Elementor Pagebuilder.
 
Naast ux wireframes, de programmering van uw website en de SEO van uw website, verzorgt Webs SEO ook het schrijven van content en de planning van nieuwe content, en natuurlijk begeleiden we uw medewerkers met in het bijwerken van de website en alles wat daarbij komt kijken.
 

Wat is belangrijk in webdesign?

  • Houd rekening met de behoeften en gevoeligheden van de doelgroep van de website
  • Gebruik grafische elementen passend bij de demografie van de doelgroep
  • De teksten moeten aansluiten op de propositie van de website
  • Verenigende elementen om het ontwerp op de hele site te versterken
  • Vertrouwen wekken middels het algehele webdesign

Webdesign offerte

De belangrijkste webdesign vaktermen

Vakterm Betekenis
UX Staat voor User Experience en gaat over de gebruikerservaring van de website.
HTML (Hypertext Markup Language) HTML is de opmaaktaal waarmee het raamwerk van een website wordt bepaald. HTML is de standaard opmaaktaal voor webpagina's.
CSS (Cascading Style Sheets) CSS is een taal die wordt gebruikt om de lay-out van HTML-code visueel te ondersteunen. Ofwel HTML is de taal van de tekst en CSS de taal van pagina ontwerp.
Responsive design Responsieve ontwerpen zijn aanpasbaar en veranderen afhankelijk van het gebruikersapparaat en schermresolutie. Met een responsive design zijn pagina's geoptimaliseerd zodat er zoveel mogelijk inhoud op past. Een responsief ontwerp is de basis van webdesign.
Stijlgids Een consistente stijl is belangrijk bij het ontwerpen van een website. Te veel kleuren of vormen kunnen de gebruiker in verwarring brengen, dus het is belangrijk om een complementaire blend te hebben. Een stijlgids biedt uitkomst en is een must voor goede branding van uw merk.
Groei-gedreven ontwerp Groei-gedreven ontwerp is fundamenteel in webdesign, dit houdt in dat de website volgens de basisprincipes van webontwerp gebouwd wordt. Een duidelijke gevalideerde codebase waar na verloop van tijd complexe functies aan toegevoegd kunnen worden.
Back-end & Front-end De back-end van een website is het management systeem waarmee de website bewerkt wordt door de eigenaar, maar ook de codering waarmee de website geschreven is. De front-end is de voorkant van het webdesign, waar de eindgebruiker de website mee bediend.
Cache Een cache is de tijdelijke opslagruimte van een apparaat en verbetert de prestaties van applicaties. Wanneer u een webpagina bezoekt, houdt uw browser bij welke pagina's u bezoekt en slaat de bestanden op in de cache. Hierdoor hoeft de browser ze niet opnieuw te lezen, wat tijd bespaart. (Webs SEO gebruikt redis cache, memcache en varnish, afhankelijk van het project).
Database Een database is een programma waarin de gegevens/data van de website zijn opgeslagen. Via diverse software is de database inzichtelijk in tabelweergave. Terwijl browsers door uw website navigeren, voeren ze zoekopdrachten of persoonlijke gegevens in. De database slaat die informatie op.
Hosting Webhosting bedrijven geven ons de mogelijkheid om webpagina's op internet te plaatsen. Ze gebruiken servercomputers om uw website met internet te verbinden. Wanneer iemand op uw webpagina klikt, stuurt de pagina een verzoek naar de server en wordt deze geladen (Webs SEO biedt voordelig zeer snel geoptimaliseerde hosting aan, maar zet ook de eigen hostingomgeving voor bedrijven op).

Nieuwe website laten maken?

Met onze designservices kunt u het imago van uw bedrijf op het internet nieuw verbeteren of vernieuwen. De combinatie van stijl en technologie die we bieden, in combinatie met onze expertise, stelt uw bedrijf in staat online succesvol te zijn.

Webs SEO is gespecialiseerd in het maken van unieke, hoogwaardige webontwerpen, print en multimedia. Ons getalenteerde team streeft er voortdurend naar om producten te leveren die uw verwachtingen overtreffen. Ons doel is om u te laten opvallen met stijl en herinnerd te worden, maar ook meer verkopen realiseren. Vraag snel een offerte aan voor meer informatie over webdesign.