SEO voor Shopify websites en webshops

Krijgt u niet genoeg verkeer of is uw Shopify webshop nieuw? Laat ons helpen met betere vindbaarheid en meer verkeer naar uw Shopify webshop.

Shopify SEO

Shopify is een continue groeiend e-commerceplatform en wordt de laatste jaren steeds populairder met meer dan een miljoen bedrijfseigenaren die nu aan het e-commerceplatform werken, een groei van <50% per jaar sinds de oprichting in 2006.

Shopify is een toegankelijk platform met een schappelijke instapprijs een makkelijk te gebruiken webshop oplossing. Bij Webs SEO hebben ervaring in grootschalige shopify webshops. Automatisering van productfeeds met tienduizenden producten, en eveneens de SEO optimalisatie van duizenden producten. Onze Shopify SEO-experts zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van Shopify-webshops voor verschillende zoekmachines.

Met jarenlange ervaring heeft ons Shopify SEO bureau te maken gehad met verschillende Shopify-bedrijven en daarbij een aantal fenomenale resultaten behaald.

SEO (zoekmachine optimalisatie) voor Shopify webshops

Wat kunnen wij voor uw Shopify webshop betekenen?

Hoewel het vrij eenvoudig te identificeren is, gaat het verhelpen van de problemen die Shopify presenteert, gepaard met complicaties. Ons team van Shopify SEO-experts optimaliseert de URL-structuur binnen uw website en implementeert de juiste canonieke links.

Een van de meest over het hoofd geziene aspecten van Shopify SEO is de optimalisatie van de inhoud zelf. Onze gekwalificeerde SEO-specialisten zullen de inhoud van uw website voortdurend controleren en wijzigen om te garanderen dat deze relevanter en herkenbaarder is dan uw concurrenten.

Onze Shopify SEO-experts zullen hun unieke vaardigheden gebruiken om zich te concentreren op hoe uw website extern wordt gezien. De inspanning is gericht op het bouwen van sterke links naar uw website met de bedoeling relevante klanten naar uw site te trekken, die waarschijnlijk conversies zullen genereren.

Voorbereiding van Shopify SEO: Zoekwoord onderzoek

Onderschat het belang van zoekwoord onderzoek niet; een van onze eerste taken is het identificeren van geschikte woorden en woordgroepen die geschikt zijn voor uw bedrijf. Als u zich op de verkeerde zoekwoorden richt, krijgt u ofwel de verkeerde vraag of helemaal niets. We gebruiken uitgebreide en geavanceerde keyword-tools om geschikte zoekwoorden en zinnen te vinden. Onze suggesties zullen gebaseerd zijn op het concurrentieniveau en de gegenereerde zoekvolumes.

Zodra we de relevante zoekwoorden hebben geïdentificeerd, kunnen we aan uw Shopify webshop gaan werken.

Shopify SEO specialisten

Webs SEO maakt gebruik van ethische SEO technieken, wat betekent dat uw Shopify webshop waarschijnlijk de posities binnen zoekmachines behoudt. Toch zoeken wij altijd de grens op met betrekking tot de richtlijnen van Google, dat is de enige manier om echt te concurreren in een zee van concurrentie met grote bedrijven, uiteraard kunt u rekenen op uitvoerig geteste SEO-strategieën.

Het is belangrijk dat Google en de andere zoekmachines weten wat u op uw website verkoopt. Op deze manier kan Google zijn gebruikers laten weten welke websites relevant zijn voor wat ze zoeken. De zoekmachines vervullen een belangrijke taak, dus het is van vitaal belang dat uw website door hen wordt opgemerkt. Door hoogwaardige inhoud en technische SEO-technieken te gebruiken, maakt uw website een goede kans om hoger in de ranglijst te komen. Goede inhoud is niet alleen goed voor de zoekmachines, het trekt ook bezoekers naar uw website.

Groeien met uw Shopify webshop

Uw shopify webshop naar een hoger niveau tillen, is onze passie. Bij Webs SEO worden we gedreven door resultaten. Ons team van Shopify SEO specialisten verzorgd niet alleen de SEO van uw shopify webshop, we identificeren ook gemiste verkoopkansen en zetten deze om het zoekverkeer naar uw webshop te maximaliseren.

Onze Shopify zoekmachine optimalisatie diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot: gedetailleerd zoekwoordonderzoek, inhoudsbeoordeling, technische SEO, on-page SEO, linkbuilding, SEO-analyse en meer!

Bent u net gestart met een nieuw bedrijf of heeft u een product gelanceerd? Dan is Shopify SEO van WebsSEO.nl de oplossing voor een vlotte start.