Kies voor het #1 SEO bedrijf

Wordt beter gevonden in de zoekmachines, stimuleer verkoop en genereer meer conversies met onze pragmatische aanpak. Ons SEO bedrijf zorgt dat jouw website online beter vindbaar is met zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

SEO Bedrijf

Webs SEO is al meer dan 8 jaar actief als SEO bedrijf. Maar onze ervaring stopt niet met SEO werkzaamheden, we ontwikkelde en beheren meer dan 500 websites en webshops. Deden de marketing voor duizenden bedrijven en spendeerde met succes miljoenen euros aan advertentie campagnes. Zoekmachine optimalisatie is geen rocket-science, het is een kwestie van consequent handelen, up-to-date blijven met de zoekmachine ontwikkelingen en analytisch vermogen. Zodoende hebben we in de meest uiteenlopende marktsegmenten top-posities behaald in Google en Bing.

Mijn website word al goed gevonden in de zoekresultaten

Het kan natuurlijk zo zijn dat je website of webshop al goed gevonden wordt, dit maakt ons werk als SEO bedrijf des te interessanter, er zijn namelijk altijd 1000en zoekwoord combinaties waarop je beter gevonden kunt worden. Het is altijd de moeite waard om ons vrijblijvend een analyse te laten uitvoeren, dan krijgt u gegarandeerd weer nieuwe inzichten in potentiële kansen om beter gevonden te worden.

Technische SEO

Een SEO geoptimaliseerde website moet allereerst technisch in orde zijn. Dat houdt in dat de codering schoon is, de tekst-code ratio in verhouding is, de technische user-experience klopt, de website flitsend snel aanvoelt en nog een waslijst aan aspecten. Met onze ervaring hebben we voor ieder CMS en framework een maatwerk oplossing achter de hand.

zoekmachine optimalisatie

SEO geoptimaliseerde content

Hoogwaardige, pakkende teksten, dat is de basis van goede seo geoptimaliseerde content. Maar daar houdt het niet op, er zijn een 20-tal signalen waar we rekening mee houden bij het schrijven van SEO geoptimaliseerde content. Van TF-IDF, gebruik van html-tags, gestructureerde data en schema’s tot tekst lengte. En natuurlijk zijn de concurrerende pagina’s in de top 5 zoekresultaten belangrijk, je wilt immers beter presteren dan je concurrentie.

Content copywriting is de leidraad in jouw SEO strategie

Content is leidraad in een succesvolle SEO strategie. Maar content schrijven is nog geen copywriting. Met copywriting zorg je voor pakkende teksten waarmee je de boodschap van je bedrijf, merk of product correct overbrengt aan de bezoeker. De basis voor succesvolle copywriting is zoekwoordonderzoek. Zoekwoordonderzoek is een dagelijkse bezigheid bij Webs SEO, met een arsenaal aan geavanceerde content en analyse tools beschikken wij altijd over de beste informatie voor seo content optimalisatie.

Onze copywriters zijn zeer ervaren in website teksten schrijven. Wat we door de jaren heen geleerd hebben is dat teksten belangrijk zijn, maar voor de klant wel waarde moeten creëren. Wij schrijven daarom alleen content die waarde toevoegt aan het sales proces, m.a.w. onze teksten zorgen voor leads en sales. Zo verspillen onze copywriters geen waardevolle tijd van u en onszelf.

SEO bedrijf waar je mee kunt groeien

Een goed SEO bedrijf zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op de eigen bedrijfsvoering en/of dat er een productieve en vooral vruchtbare samenwerking ontstaat waarin de juiste begeleiding centraal staat. Daarbij is consequente groei in de zoekresultaten de gezamenlijke doelstelling.

We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en samen te ontdekken hoe we de vindbaarheid van jouw bedrijf laten toenemen.