Je bekijkt de case van Acupuncture in Amsterdam

Na een aantal pogingen met een marketing bureau samen te werken, is Dikla Keshet bij ons beland. We hebben op een kosten effectieve manier de website vernieuwd en seo optimalisatie gedaan. Zodoende is de omzet na 3 maanden met ruim 200% gestegen, een continue stijgende trend omdat de stijging in de Google zoekresultaten nog in de kinderschoenen staat.

Case: Acupuncture in Amsterdam

Acupunctureinamsterdam.com is een dienstverlener in TCM met een focus op acupunctuur en acupressuur. De eigenaar benaderde ons nadat zij met 3 andere partijen in zee is gegaan, zonder het gewenste resultaat. Deze bureaus konden niet de resultaten leveren waar zij om gevraagd had. Haar grootste wens was gevonden worden op de zoekterm ‘acupunctuur amsterdam’. Na een grondige analyse zijn we tot de conclusie gekomen dat de structuur en opbouw van de website niet voldoende was om de gewenste resultaten te behalen. We hebben in 20 uur de website vernieuwd.

Dit is was we in eerste instantie hebben gedaan:

  • De huidige website omgezet naar een schoon en mobiel vriendelijke website.
  • Een duidelijke multi-language opzet doorgevoerd.
  • De afspraak module correct ingesteld.
  • Conversie meting toegevoegd.
  • Pagina’s SEO geoptimaliseerd.

Bovenstaande wijzigingen hebben binnen 3 maanden geleid tot een nr 2 positie voor de gewenste zoekterm en een omzet stijging van meer dan 200%, en dat is nog maar het begin.

Website en SEO optimalisatie case Acupuncture in Amsterdam