SEO Diensten

Zoekmachine optimalisatie en meer..

ON PAGE SEO

Verbeter de gebruikservaring of maak je website visueel aantrekkelijk. Met on page optimalisatie zorg je dat bezoekers jouw website als positief ervaren. Optimalisatie van website- templates, extensies en configuratie. Wij gaan op zoek naar bottlenecks in pagina laad tijd, server prestatie en algemene website prestatie.

on-page seo pakket

Citaties / Lokale SEO

Citaties zijn vermeldingen op internationale, regionale of lokale websites. Denk aan review, bedrijf overzicht en vermelding  websites met een hoog aantal maandelijkse bezoekers. Lokale citaties zijn bijvoorbeeld belangrijk om je lokale zoek resultaten positief te beïnvloeden.

lokale seo pakket

OFF PAGE SEO

Vergroot je online zichtbaarheid, genereer positieve signalen (links) naar jouw domeinnaam of landingspagina en maak gebruik van alle beschikbare online middelen voor off page SEO. Off page SEO hangt nauw samen met on page SEO omdat een (on page) geoptimaliseerde pagina beter presteert in de zoek resultaten.

off page seo pakket

Linkbuilding

Linkbuilding is de manier om hoger in Google te komen. Daarom een aparte vermelding van linkbuilding. Met linkbuilding brengen wij de verspreiding van jouw website op het web in kaart en analyseren wij de concurrentie op specifieke zoekwoorden en -zinnen om vervolgens de benodigde backlinks te bepalen. Vervolgens formuleren wij een strategie waarin de dagelijkse werving van backlinks planmatig wordt uitgevoerd en gemeten.

linkbuilding pakketten

Webdesign Diensten

Nieuwe (bedrijfs-) website of webshop?

Design

Webs SEO werkt nauw samen met gerenommeerde visuele artiesten. Samen ontwerpen wij de beste webdesigns voor ieder marktsegment. Design en webdesign zijn twee verschillende vakgebieden die wij sinds enkele jaren combineren om tot aantrekkelijke designs te komen.

website design nodig?

Bedrijfswebsite

Ben je starter of heb je een professioneel bedrijf? Met de ervaring, betrokkenheid en inzet van Webs SEO beschik jij afhankelijk van je wensen binnen enkele dagen tot weken over een nieuwe professionele website. Kun je niet veel besteden maar heb je dringend een website nodig? Informeer naar onze snel-pakketten.

nieuwe website?

Re-design

Niet tevreden met je huidige website of webshop design? Wij werken dagelijks met verschillende html en cms websites. het is niet altijd nodig om een hele website opnieuw te ontwerpen, een WordPress website kan bijvoorbeeld met een simpel re-design binnen no time opgefrist worden. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw website.

website re-design nodig?

Webshop

Een webwinkel starten of je huidige webshop verbeteren? Wij bieden verschillende e-commerce diensten zoals optimalisatie van functionaliteit, design en gebruikerservaring van draaiende webshop, re-design van cms shops waaronder WooCommerce en Magento, conversie optimalisatie of stimulatie van verkoop en analyse van en uitbreiding naar potentiële verkoopkanalen.

nieuwe webshop?

Marketing Diensten

Digitale marketing analyse strategie of advies?

Marketing Analyse

Bedrijf begonnen of wil je met de huidige marketing strategie naar een nieuwe niveau? Wil je transparantie in de daadwerkelijke prestatie van je website of webshop? Nadat wij de huidige marktpositie en jouw doelstellingen in kaart brengen bieden wij een volledige analyse met of zonder opvolg rapport.

offerte marketing analyse

E-mail marketing

Meer rendement uit je mailing lijst met relevante en gepersonaliseerde e-mails. Wij toetsen met verschillende middelen de prestatie van verzonden e-mails, a/b split testen en optimaliseren van e-mail template tot klik en websitebezoek.

e-mail marketing offerte/ondersteuning

Conversie marketing

Op zoek naar hogere conversie? Iedere actie op een website met (in-)direct rendement is een conversie. Aankopen, inschrijvingen nieuwsbrief of contact opnames zijn voorbeelden van conversies. Met website analyse, tests en opvolging optimaliseren wij conversie.

offerte conversie marketing

SEA / Adverteren

Bereik je maar een klein deel van je doelgroep of heb je al geïnvesteerd in bijvoorbeeld SEO en wil je verder groeien? Bereik meer klanten met met adverteren. Denk aan betaalde (lokale) zoekresultaten, lokale/specifieke app plaatsing, Facebook advertentie campagnes tegen lage kosten en tal van opties en mogelijkheden afhankelijk van het maand budget.

SEA offerte
Snel contact!

Heb je een vraag? Stuur ons een mailtje!

0