Veiligheid van gebruikersgegevens en SEO met een SSL certificaat
Waarom webruimte (hosting) cruciaal is voor vindbaarheid
Zelf marketing doen of marketing uitbesteden?

SEO Diensten

Zoekmachine optimalisatie en meer..

ON PAGE SEO

Verbeter de gebruikservaring of maak je website visueel aantrekkelijk. Met on page optimalisatie zorg je dat bezoekers jouw website als positief ervaren. Optimalisatie van website- templates, extensies en configuratie. Wij gaan op zoek naar bottlenecks in pagina laad tijd, server prestatie en algemene website prestatie.

text button

Citaties / Lokale SEO

Citaties zijn vermeldingen op internationale, regionale of lokale websites. Denk aan review, bedrijf overzicht en vermelding  websites met een hoog aantal maandelijkse bezoekers. Lokale citaties zijn bijvoorbeeld belangrijk om je lokale zoek resultaten positief te beïnvloeden.

text button

OFF PAGE SEO

Vergroot je online zichtbaarheid, genereer positieve signalen (links) naar jouw domeinnaam of landingspagina en maak gebruik van alle beschikbare online middelen voor off page SEO. Off page SEO hangt nauw samen met on page SEO omdat een (on page) geoptimaliseerde pagina beter presteert in de zoek resultaten.

text button

Linkbuilding

Linkbuilding is de manier om hoger in Google te komen. Daarom een aparte vermelding van linkbuilding. Met linkbuilding brengen wij de verspreiding van jouw website op het web in kaart en analyseren wij de concurrentie op specifieke zoekwoorden en -zinnen om vervolgens de benodigde backlinks te bepalen. Vervolgens formuleren wij een strategie waarin de dagelijkse werving van backlinks planmatig wordt uitgevoerd en gemeten.

text button
Snel contact!

Heb je een vraag? Stuur ons een mailtje!

0